Blog • Blogi

Latest Posts
3 things you need to know

3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä

Instagram yritystili tarjoaa paljon hyödyllisiä työkaluja käyttäjälleen. Ja nämä työkalut auttavat parhaimmillaan yritystäsi hyvin paljon. Tässä postauksessa käyn läpi• mitä sinun tulee tietää tilastoista ja miten se voi auttaa sinua• miten seuraajasi voivat helposti ottaa sinuun yhteyttä.Mitkä siis ovat nuo 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä? Annas, kun kerron. 3 asiaa, jotka sinunContinue reading “3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä”

How to stand out with your photos on Instragram?

Miten erotut kuvillasi Instagramissa?

Kuvien postaus Instagramiin voi välillä tuntua hieman haastavalta, erityisesti mikäli sinulla on uusi yritystili Instagramissa. Ja vaikka ei olisikaan, tietoisuus siitä, että kaikki ottavat hyviä kuvia nykyisin saattaa saada sinut miettimään, miten erottua joukosta? Ennenkuin menen eteenpäin haluan muistuttaa sinua siitä, että on vain yksi sinä, ja se on se asia, millä erotut joukosta. OletContinue reading “Miten erotut kuvillasi Instagramissa?”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

About Me • Minusta

Hi,
I’m Hanne Maria, I help entrepreneurs in their social media marketing, focusing on Instagram.

I love sharing my knowledge on how to get yourself to be seen online and some great tips so your life could be easier.
* * *
Olen Hanne Maria, autan yrittäjiä sosiaalisen median markkinoinnissa.

Rakastan jakaa tietoa siitä, miten online maailmassa voi tulla nähdyksi ja vinkkejä siitä, miten näiden saralla edetä, jotta sinun elämäsi voisi olla helpompaa.

Let’s hang out
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Above logo contains an affiliate link, meaning, at no additional cost to you,
I will earn a commission if you click through and make a purchase.
***
Ylläoleva logo sisältää affiliate linkin, mikä tarkoittaa sitä, että sen napsauttamisesta ei koidu sinulle lisäkuluja. Jos teet ostopäätöksen käyttäen tätä linkkiä, saan siitä komission.