3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä

3 things you need to know

Instagram yritystili tarjoaa paljon hyödyllisiä työkaluja käyttäjälleen. Ja nämä työkalut auttavat parhaimmillaan yritystäsi hyvin paljon. Tässä postauksessa käyn läpi
• mitä sinun tulee tietää tilastoista ja miten se voi auttaa sinua
• miten seuraajasi voivat helposti ottaa sinuun yhteyttä.
Mitkä siis ovat nuo 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä? Annas, kun kerron.

3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä

Yrittäjä on hyvää tietää lukuja ja tilastoja, eikö? Ja onneksi, sovellukset kuten Instagram antaa sinulle näitä tietoja, ja vieläpä melko helposti. Kun sinulla on yritystili (tai creator-tili) Instagramissa, sinulla on käsissäsi pääsy arvokkaaseen tietoon asiakkaistasi ja heidän käyttäytymisestään. Ja, Instagram ojentaa tämän tiedon sinulle. Jotta pääset taustatietoihin käsiksi, sinulla tulee olla vähintään 100 seuraajaa, ja sen jälkeen toimi näin.

Mene profiiliisi ja valitse Insights (tämä löytyy Edit profile/Muokkaa profiilia napin alta). Insights näyttää sinulle tilastotietoa 7 viimeisen päivän ajalta. Tilastotietoa mistä? Löydät paljon tietoa yleisöstäsi. Tässä osiossa näet, miten olet onnistunut tavoittamaan yleisösi, mikä reaktio on ollut sisältöösi, ja mitä on tapahtunut seuraajien määrässä. Etsitäänpä nyt tietoa postauksiin liittyen, mitä voi helpottaa elämääsi tulevaisuudessa.

3 things you need to know

Napauta: Total Followers/Seuraajat kohtaa (täältä löydät enemmän tietoa seuraajistasi, kuten tiedon uusista seuraajista, tai henkilöistä, jotka ovat päättäneet jättää sinut, seuraajien sijannin, sukupuolen jne.) -> Siirry ruudun ala reunaan, kun löydät tiedon Most active Times (viimeisen 7 päivän ajalta). Ajatellaan, että haluat postata jotakin keskiviikkona. Valitse keskiviikkopäivä aktiiviseksi, ja näet tarkempaa statistiikkaa yleisösi käyttäytymisestä keskiviikkona. Kun napautat palkkia, näet numeroina seuraajien määrän tietyn 3-tuntisen aikana. Korkein palkki luonnollisestikin kiinnostaa, sillä se kertoo sinulle, milloin sinun olisi hyvä postata seuraava postauksesi, jotta mahdollisesti tavoitat eniten seuraajiasi. Aika siistiä, vai mitä?

Yleisösi voi tavoittaa sinut helposti

Yritysprofiili mahdollistaa sinun asettamaan sähköpostinapin profiiliisi ja näin ollen yleisösi on entistäkin helpompi tavoittaa sinut. Voit myös asettaa puhelinnumeronapin suoraan profiilisi, mikä haluat asiakkaittesi soittavan sinulle. Miten tämä tapahtuu?

Valitse Edit profile/Muokkaa profiilia -> Public Business Information -> Contact Options. Täällä voit asentaa sähköpostin yhteydenotto kanavaksi. Sähköpostisi ei näy profiilissasi. Kun olet lisännyt sähköpostin, huomaat sähköposti-napin ilmestyvän profiiliisi.

Miten onnistut tavoittamaan yleisösi

Tiedä numerosi on asia, mitä minun mentorini ovat aina sanoneet minulle, tarkoittaen, että minun yrittäjä tulee tietää yleisöstäni niin paljon kuin mahdollista. Suosittelen tätä samaa sinulle. Mitä siis voit tehdä? Mennäänpä jälleen tarkastelemaan kohtaa Insight.

Valitse kohta: Overview -> Accounts reached. Näet täällä miten ihmiset ovat reagoineet sinun sisältöösi. Vierailevatko he profiilissasi? Muuten, onkohan sinun feedisi “käyntikortti” kunnossa? Jos ei, saatat olla kiinnostunut lukemaan tämän: Instagram tilin ulkoasu – 3 ideaa. Näet myös käykö yleisösi Instagramin kautta nettisivuillasi, ja miten viimeisimmät postauksesi ovat tavoittaneet yleisösi. Jatketaanpa vielä eteenpäin valitsemalla: See all.

3 things you need to know

Tietenkin voit tutustua näihin ihan itseksesi, mutta kerron vielä mitä löydät täältä. Ensiksi, sinulla voi olla koko feed valittuna (Any option) tai voit valita kuvat, videot jne. Kun valitset Reach, näet miten kukin postaus on tavoittanut yleisön. Näet myös profiilivierailut, tykkäykset, näyttökerrat, seuraajat, kommentit. Ja vielä viimeiseksi, voit valita ajanjakson takautuvaksi aina 2 vuoteen asti.

Riippuen yrityksesi tilanteesta ja tarpeista, löydät yksinomaan Instagramista melko tärkeää tietoa. Ja kaikki tämä on saatavilla täysin ilmaiseksi. Aika mahtavaa vai mitä? Voit oppia niin paljon yleisöstäsi pelkästään varaamalla hieman aikaa ja tutkimalla Instagramin statistiikkaa. No niin, tässäpä sinulle 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää Instagram yritystilistä.

Pinnaa postaus

3 asiaa, jotka sinun tulee tietää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: